İçeriğe geç

Cinemaximuma Ne Oldu

Cinemaximum ne kadara satıldı?

Mars Cinema Group sinema zinciri, dünyanın önde gelen sinema operatörlerinden biri olan Güney Koreli CJ CGV’ye satılıyor. Mevcut hissedarlar Actera Group ve Esas Holding ile tüm CJ CGV hisselerinin satışı için bir transfer anlaşması imzalandı. Anlaşma, şirketin değerini 800 milyon dolar olarak belirliyor.

Cinemaximum kapandı mı?

Yeniden markalaşmayla birlikte Cinemaximum adı Mars Cinema Group’un tüm sitelerinden kaldırıldı ve yerine Paribu Cineverse adı verildi.

Cinemaximum neden Cineverse oldu?

Sinema zinciri Cinemaximum’un ismi 778 sinemada Paribu Cineverse olarak değiştirildi. İsim değişikliğinin sebebi zincirin ekonomik krizde olduğu yönündeki asılsız iddialarla alakası yok. a) Zaten ismi Cinemaximum değil, Mars Entertainment/Mars Cinema Group zaman zaman ismini sponsorlara kiralıyor…

Cinemaximum kime ait?

ESAS HOLDİNG – Mars Sinema Grubu | ESAS HOLDİNG.

Cinemaximum iş bankasının mı?

Türkiye İş Bankası Maximum kredi kartı ile Mars Entertainment Group, sinema sektöründe önemli bir iş birliğine imza attı. 21 ilde 49 lokasyonda toplam 440 sinema salonu bulunan Mars Entertainment Group ve AFM Sinemaları, artık “Cinemaximum” ismiyle faaliyet gösterecek.

Paribu Cineverse kimin markası?

CGV Mars Sinema Grubu; beklentileri aşan bir hizmet anlayışıyla, teknoloji ve konforu birleştirerek Türkiye’de farklı ve özgün bir sinema deneyimi yaratma felsefesiyle 2001 yılında kuruldu.

2024 sinema bilet fiyatları ne kadar?

Tam bilet fiyatları: 150 ile 270 TL arasında değişmektedir. Öğrenci bilet fiyatları: 130 ile 250 TL arasında değişmektedir.

Sinemalar ne zaman kapandı?

Covid-19 salgını nedeniyle sinemalar 17 Mart 2020’de kapatıldı. 2 Temmuz 2021’e kadar sadece beş ay açık kalan sinemalar uzun bir ara yaşadı.

Sinema kaç yaş ücretsiz?

Sinema biletiniz varsa 3 yaş altı misafirler sinemaya alınmıyor, 3 yaş üstü tüm misafirlerin bilete sahip olması gerekiyor.

Paribu Cineverse IMAX ne demek?

IMAX sinemalarındaki daha büyük görüntü piramidi, 3D görüntüleri orijinal boyutlarında ve daha yakından deneyimlemenizi sağlar. Görüntüler tam anlamıyla ekrandan kucağınıza gelir ve geleneksel ekranlarda gösterilen klasik sistemlerden çok daha etkili bir 3D deneyimi sunar.

Cineverse Moviepass nedir?

CGV MARS’ın sunduğu CGV Money, misafirlerin CGV Cinema Club hesaplarına yüklenerek, Paribu Cineverse’de sinema bileti ve büfe harcamalarında kullanılabilen bir ödeme yöntemidir.

Paribu Cineverse sinema bileti ne kadar?

Paribu Cineverse’de her pazartesi ve çarşamba 2D ve 3D filmler için 110 ile 200 TL arasında değişen özel bilet fiyatları bulunmaktadır. Paribu Cineverse’de her pazartesi ve çarşamba.

1 CGV para kaç TL?

Her CGV Money kodu 50 TL değerindedir. Alınan CGV Money kodları 31 Mart 2025 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya 30.000 kodla sınırlıdır.

Mars Group kimin?

Mars (Şirket)Kuruluş1911 Tacoma, WashingtonKurucusuFranklin Clarence MarsMerkezMcLean, Virginia, Amerika Birleşik DevletleriÇalışma alanlarıDünya çapındaÖnemli kişilerGrant F Reid (Başkan ve CEO)5 satır daha

CGV kimin?

CGV Mars DistributionGenel MerkezTürkiyeSahibiMars Cinema Group

Mars Media kimin?

CGV Mars DistributionGenel MerkezTürkiyeSahibiMars Cinema Group

Sinemax kimin?

Türkiye’deki tüm IMAX sinema salonlarını bünyesinde bulunduran Mars Sinema Grubu, Kasım 2015’te 4DX teknolojisini, Eylül 2017’de ise ScreenX teknolojisini Türk sinema izleyicisiyle buluşturarak teknolojik anlamda da bir ilke imza attı.

CGV hangi ülkenin?

CJ CGV (Korece: 씨제이 씨지브이; d/b/a CGV Cinemas) Güney Kore’nin en büyük multipleks sinema zinciridir ve ayrıca Çin, Endonezya, Myanmar, Türkiye, Vietnam ve Amerika Birleşik Devletleri’nde şubeleri bulunmaktadır. CJ CGV (Korece: 씨제이 씨지브이 (d/b/a CGV Cinemas) Güney Kore’nin en büyük multipleks sinema zinciridir ve ayrıca Çin, Endonezya, Myanmar, Türkiye, Vietnam ve Amerika Birleşik Devletleri’nde şubeleri bulunmaktadır.

Paribu sinema fiyatları ne kadar?

Paribu Cineverse’de her Pazartesi ve Çarşamba halk günüdür. Paribu Cineverse’de 2D ve 3D filmler için 110 ile 200 TL arasında özel bilet fiyatları bekleyebilirsiniz.

Tavsiyeli Bağlantılar: Armut Ağacı Hangi Iklimi Sever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir